Westermarkt 2, 1016 DV Amsterdam Spoed? Bel 020 - 450 99 19 en druk op 1

Praktijk bezoek

Praktijk bezoek

Gebruik de Quin-app om een fysieke afspraak te plannen met je huisarts. Open de app en klikt op ‘Contact huisarts’. Doorloop eerst de symptoomchecker en daarna kun je een fysiek consult inplannen. De resultaten van de symptoomchecker worden vóór je afspraak gedeeld met de huisarts, zodat deze zich goed kan voorbereiden op jullie gesprek. Download de Quin-app om hier gebruik van te maken.

Wil je liever niet via de Quin-app een afspraak maken? Ook via de assistente kun je een afspraak inplannen. Bekijk de contactinformatie hier.

Wil je je afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van te voren. Anders zijn we helaas genoodzaakt om de kosten alsnog in rekening te brengen. Dit bedrag valt buiten je zorgverzekering omdat het om een gemist consult gaat, en betaal je daarom zelf.

zelf gekozen huisarts

Digitale afspraak met een zelf gekozen huisarts

Om een huisarts online te spreken over je gezondheidsklacht doorloop je eerst de symptoomchecker in de Quin-app en afhankelijk van je klacht worden daarna verschillende mogelijkheden geboden om een videoconsult te plannen.

Een van de mogelijkheden is om een vast tijdstip af te spreken en zelf te kiezen bij welke huisarts je terecht komt. Op de aangegeven tijd openen zowel de huisarts als jij het videoconsult. Een videoconsult scheelt reistijd. Download de Quin-app om hier gebruik van te maken.

Wil je liever niet via de Quin-app een afspraak maken? Ook via de assistente kun je een afspraak inplannen voor een videoconsult met je eigen huisarts. Bekijk de contactinformatie hier.

een huisarts

Digitale afspraak met een huisarts

Nadat je de symptoomchecker hebt gedaan kies je voor de optie videobellen met een huisarts. Geef het tijdvak aan waar je beschikbaar bent en ontvang in dat uur een app-melding als de huisarts klaar zit. Dat scheelt weer reistijd.

Chat

Vragen stellen via de chat

Heb je een praktische of minder dringende, medische vraag? In plaats van per mail, stel je deze vanaf nu gemakkelijk aan de praktijk via ‘Stel een vraag’. Je kunt eventueel ook foto’s delen van je zichtbare klacht. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. Meestal sneller. Download de Quin-app om hier gebruik van te maken.

Aan de slag met de Quin-app

Download de app om aan de slag te gaan met deze digitale functies. Heb je hulp nodig bij het installeren en inloggen in de Quin-app? Bekijk dan de veel gestelde vragen of neem contact met ons op via het Quin Support center.