Westermarkt 2, 1016 DV Amsterdam Spoed? Bel 020 - 450 99 19 en druk op 1

medische gegevens

Bekijk je medische gegevens

Je huisarts bewaart jouw medische gegevens in de computer. Via de app kun je er veilig op  inloggen. Zo heb je je gegevens over je gezondheid bij de hand.

medisch dossier

Wat kun je inzien in je medisch dossier?

In je medisch dossier staat bijvoorbeeld:

Het advies van je huisarts

De uitslagen van je laboratoriumonderzoek(en)

Een overzicht van je (chronische) medicatie

Recente consulten bij je huisarts

Verslagen van medisch specialisten

gegevens inzien

Waar kan ik mijn gegevens inzien?

Je medisch dossier en onderzoekuitslagen kun je eenvoudig inzien via de Quin-app of het patiëntportaal.

Let op: om je gegevens in te zien via de Quin-app heb je een account nodig bij het patiëntportaal. Klik hier om te weten te komen hoe je een account aanmaakt.

 

Inzage geven

Anderen inzage geven in je medisch dossier?

Je kunt je medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die je helpt met de zorg voor je gezondheid. Bedenk eerst of je het goed vindt dat iemand anders je gegevens ziet. Geef nooit zomaar je gegevens.

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een ander bedrijf om informatie over je gezondheid. Vaak ben je niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat je de gegevens wel wilt delen: geef dan nooit je hele medisch dossier en deel alleen de gegevens die nodig zijn.

Twijfel je over het geven van je medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met je huisarts of de assistente. Zij kunnen je helpen.

Je gegevens zijn persoonlijk. Geef je inlogcodes nooit aan anderen.

Veiligheid & Privacy

Zijn mijn gegevens veilig?

Alleen de huisarts, medewerkers van de huisartsenpraktijk en jijzelf kunnen je gegevens inzien. Je gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. Je ziet je gegevens nadat je veilig inlogt.

De Quin-app is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Al jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld en gebruiken we alleen als jij er toestemming voor geeft.