Westermarkt 2, 1016 DV Amsterdam Spoed? Bel 020 - 450 99 19 en druk op 1

Mijn online zorg

Altijd en overal in contact met de praktijk

Bij jouw huisartsenpraktijk kun je vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige zorg zoals je gewend bent. Behalve in de praktijk kan dat óók op afstand, via je mobiele telefoon. Hiervoor werkt je huisarts samen met Quin.

Via Quin kun je eenvoudig en snel gezondheidszaken bij je huisarts of apotheek kunt regelen. Dit is een aanvulling op het patiëntportaal.

QUIN

Wat kun je allemaal met Quin

Check je gezondheidsklacht

Check je symptomen en krijg een betrouwbaar inzicht in mogelijke oorzaken van je klacht, advies of je naar de huisarts moet en een indruk hoe dringend het is. Doorloop de symptoomchecker via de website of in de Quin-app.

Maak een afspraak met je huisarts

Plan een afspraak voor een telefonisch consult of een bezoek aan de praktijk. Afhankelijk van je klacht bieden we een of meer passende opties.

Let op: een afspraak maken kan alleen via de Quin-app en niet via de website. Lees hier hoe je de Quin-app download .

Stel vragen en stuur foto’s

Heb je een praktische of minder dringende medische vraag? Stuur een chatbericht naar de praktijk. Je krijgt binnen max. 1 werkdag reactie. Stuur je chatbericht eenvoudig via de website of in de Quin-app.

Bekijk je medische gegevens

Je huisarts bewaart jouw medische gegevens in de computer. Via de Quin-app kun je er veilig op  inloggen. Zo heb je je gegevens over je gezondheid bij de hand.

Download de Quin-app en koppel je patiëntportaal om hier gebruik van te maken.

Nog geen account bij het patiëntportaal?  Zie onderaan de pagina hoe je een account aanmaakt of klik hier.

Vraag herhaalrecepten aan

Plaats je aanvraag via de Quin-app en ontvang bericht als het recept naar je apotheek is verstuurd. Daar kun je de medicijnen zelf ophalen.

Download de Quin-app en koppel je patiëntportaal om hier gebruik van te maken.

Nog geen account bij het patiëntportaal?  Zie onderaan de pagina hoe je een account aanmaakt of klik hier.

Veiligheid & Privacy

Quin is een CE-gecertificeerd medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Al jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld en gebruiken we alleen als jij er toestemming voor geeft.

persoonlijk dossier

Het patiëntportaal

Huisartsenpraktijk Westertoren maakt gebruik van een patiëntportaal. In dit portaal kun je zelf gemakkelijk een aantal zaken zelf regelen, zoals:

Herhaalrecept aanvragen, medisch dossier en onderzoeksresultaten inzien.

Download de Quin-app en koppel je patiëntportaal om hier gebruik van te maken. Of klik hier om direct in te loggen op het patiëntportaal via je browser.

Om gebruik te maken van het patiëntportaal heb je een account nodig. Je hebt hiervoor een 06-nummer en een eigen e-mailadres nodig. Hieronder vind je de instructies voor het aanmaken van een account.

Hoe vraag ik een account aan voor het patiëntportaal?

Vul het formulier in om een account aan te vragen voor het patiëntportaal. Om dit aan te maken hebben we je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig.

Let op: Het portaal biedt geen ondersteuning om met één account in te loggen voor het gehele gezin. Ieder gezinslid dient zijn/haar eigen e-mailadres te hebben. Eventueel is het wel mogelijk dat hetzelfde mobiele nummer gebruikt wordt voor meerdere gezinsleden.

Na je aanvraag zal de assistente een account voor je aanmaken, waarna je een e-mail met instructies ontvangt. Na het creëren van je wachtwoord kun je gemakkelijk inloggen op het patiënt portaal.