Westermarkt 2, 1016 DV Amsterdam Spoed? Bel 020 - 450 99 19 en druk op 1

Mijn online zorg

Altijd en overal in contact met de praktijk

Bij jouw huisartsenpraktijk kun je vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige zorg zoals je gewend bent. Behalve in de praktijk kan dat óók op afstand, via je mobiele telefoon. Hiervoor werkt je huisarts samen met de Quin-app.

De Quin-app is een app waarmee je eenvoudig en snel gezondheidszaken bij je huisarts of apotheek kunt regelen. De Quin-app is een aanvulling op het patiëntportaal.

DE QUIN-APP

Wat kun je allemaal met de Quin–app?

Check je gezondheidsklacht

Check je symptomen en krijg een betrouwbaar inzicht in mogelijke oorzaken van je klacht, advies of je naar de huisarts moet en een indruk hoe dringend het is.

Maak een afspraak met je huisarts

Plan een afspraak voor een videoconsult, telefonisch consult of een bezoek aan de praktijk. Afhankelijk van je klacht bieden we een of meer passende opties.

Spreek vandaag nog een huisarts

Nadat je de symptoomchecker hebt gedaan, kies dan voor de optie videobellen met een huisarts. Geef het tijdvak aan waar je beschikbaar bent en ontvang in dat uur een app-melding als de huisarts klaar zit.  Dat scheelt weer reistijd.

Stel vragen en stuur foto’s

Heb je een praktische of minder dringende medische vraag? Stuur een chatbericht naar de praktijk. Je krijgt binnen max. 1 werkdag reactie.

Bekijk je medische gegevens

Je huisarts bewaart jouw medische gegevens in de computer. Via de app kun je er veilig op  inloggen. Zo heb je je gegevens over je gezondheid bij de hand.

Klik hier voor meer informatie over je medisch dossier.

Vraag herhaalrecepten aan

Plaats je aanvraag via de app en ontvang bericht als het recept naar je apotheek is verstuurd. Daar kun je de medicijnen zelf ophalen.

Download de Quin-app en koppel je patiëntportaal om hier gebruik van te maken.

Nog geen account bij het patiëntportaal?  Zie onderaan de pagina hoe je een account aanmaakt of klik hier.

Lees meer over je gezondheidsklacht

Lees meer over klachten, ziektes en aandoeningen. Geschreven door medische experts, met tips wat je er zelf aan kunt doen.

Veiligheid & Privacy

De Quin-app is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Al jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld en gebruiken we alleen als jij er toestemming voor geeft.

Installeer de Quin-app in 3 stappen

1.       Download de Quin-app

2.       Maak een account aan

Open de app, kies ‘aanmelden’ en volg de stappen op het scherm.

3.       Voeg je huisarts toe

Beantwoord de vragen en kies jouw huisartsenpraktijk. De Quin- app is nu klaar voor gebruik.

Hulp nodig?

Kijk voor hulp bij het downloaden en installeren van de Quin- app op hello.quin.md.

Ga voor meer informatie over Quin naar www.quin.md.

Support

persoonlijk dossier

Het patiëntportaal

Huisartsenpraktijk Westertoren maakt gebruik van een patiëntportaal. In dit portaal kun je zelf gemakkelijk een aantal zaken zelf regelen, zoals:

Herhaalrecept aanvragen, medisch dossier en onderzoeksresultaten inzien.

Download de Quin-app en koppel je patiëntportaal om hier gebruik van te maken. Of klik hier om direct in te loggen op het patiëntportaal via je browser.

Om gebruik te maken van het patiëntportaal heb je een account nodig. Je hebt hiervoor een 06-nummer en een eigen e-mailadres nodig. Hieronder vind je de instructies voor het aanmaken van een account.

Hoe vraag ik een account aan voor het patiëntportaal?

Vul het formulier in om een account aan te vragen voor het patiëntportaal. Om dit aan te maken hebben we je naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer nodig.

Let op: Het portaal biedt geen ondersteuning om met één account in te loggen voor het gehele gezin. Ieder gezinslid dient zijn/haar eigen e-mailadres te hebben. Eventueel is het wel mogelijk dat hetzelfde mobiele nummer gebruikt wordt voor meerdere gezinsleden.

Na je aanvraag zal de assistente een account voor je aanmaken, waarna je een e-mail met instructies ontvangt. Na het creëren van je wachtwoord kun je gemakkelijk inloggen op het patiënt portaal.