Westermarkt 2, 1016 DV Amsterdam Spoed? Bel 020 - 450 99 19 en druk op 1

Subtitle

Patiëntinformatie

Morbi vestibulum odio venenatis suscipit vestibulum. Sed ac porta justo. Aenean malesuada nisl vel dui lobortis laoreet. Maecenas ullamcorper libero justo, non suscipit augue commodo vitae. Sed porttitor ultricies arcu at euismod.

Neem contact opOnze openingstijden

Quin App

Persoonlijke medische zorg

Overal binnen handbereik – Met de Quin-app heb je de persoonlijke zorg van je huisarts overal bij de hand. En kun je gebruikmaken van steeds meer digitale mogelijkheden die de zorg voor jou slimmer, beter en toegankelijker maken.

Quin App

Bezoek het online inloopspreekuur

Spreek vandaag nog een huisarts – Wil je vandaag nog een huisarts spreken? Ga dan naar de digitale wachtkamer en ontvang een melding als je aan de beurt bent voor een videoconsult. Elke maandag t/m vrijdag, van 08:00 tot 15:00 uur zitten ervaren huisartsen voor je klaar om je verder te helpen.

50/50 blok met lange tekst

Afspraak maken

Fysiek consult

Het is nog niet mogelijk om online of via de Quin-app een fysiek consult met je huisarts of praktijkondersteuners in te plannen. Op korte termijn zal dit mogelijk zijn via de Quin-app. Tot die tijd kan je contact opnemen met de assistente om een fysiek consult te plannen. Wil je je afspraak afzeggen? Doe dit dan minstens 24 uur van te voren. Anders zijn we helaas genoodzaakt om de kosten alsnog in rekening te brengen. Dit bedrag valt buiten je zorgverzekering omdat het om een gemist consult gaat, en betaal je daarom zelf.

Videoconsult

De Quin-app biedt de mogelijkheid om een huisarts online te spreken over je gezondheidsklacht. Doorloop eerst de symptoomchecker in de Quin-app en afhankelijk van je klacht worden daarna verschillende mogelijkheden geboden om een videoconsult te plannen. Heb je een korte vraag en wil je direct iemand spreken? Elke dag tussen 9.00 en 12.00 bieden wij een digitale wachtkamer aan. Hier kun je binnen 30 minuten met een huisarts spreken. Komt het niet uit om in de wachtkamer plaats te nemen, maar wil je wel op korte termijn iemand spreken? Geef dan een uur aan waarin je goed te bereiken bent. Een huisarts zal je binnen dit uur oproepen voor een videoconsult via de Quin-app.

Vind je het fijner om op een vast tijdstip af te spreken en zelf te kiezen bij welke huisarts je terecht komt? Dan kan je een afspraak maken met je eigen huisarts voor een videoconsult. Op de aangegeven tijd openen zowel de huisarts als jij het videoconsult. Dat scheelt weer reistijd! Download de Quin-app hier om hier gebruik van te maken. Wil je liever niet via de Quin-app een afspraak maken? Ook via de assistente kan je een afspraak inplannen voor een videoconsult met je eigen huisarts. Bekijk de contactinformatie hier.

Stel vragen en deel veilig foto’s

Heb je een praktische of minder dringende, medische vraag? In plaats van per mail, stel je deze vanaf nu gemakkelijk in aan de praktijk via Stel een vraag. Je kunt eventueel ook foto’s delen van je zichtbare klacht. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. Meestal sneller. Download de Quin-app om hier gebruik van te maken

Maak nu een afspraak

Aan de slag met de Quin-app

Download de app om aan de slag te gaan met deze digitale functies. Heb je hulp nodig bij het installeren en inloggen in de Quin-app? Bekijk dan de veel gestelde vragen of neem contact met ons op via het Quin Support center.

Ons team

We staan graag voor u klaar

Maecenas ullamcorper libero justo, non suscipit augue commodo vitae. Sed porttitor ultricies arcu at euismod.

Vivianne Kranenburg

Waarnemend Huisarts

Vivianne Kranenburg

Waarnemend Huisarts

BIG 39923261801

Alka Lal

Huisarts

Alka Lal

Huisarts

Alka Lal voltooide haar opleiding tot radioloog in Mumbai, India en rondde vervolgens haar geneeskunde en huisartsopleiding aan de Vrije Universiteit van Amsterdam af. Haar liefde voor mensen en intrinsieke aard om mensen te helpen is de inspiratie voor haar vak. Naast Nederlands spreekt zij ook ook vloeiend Engels en Hindi. BIG 79100115801

Hanna Werschkull

Huisarts

Hanna Werschkull

Huisarts

Hanna Werschkull studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens deed zij enkele jaren ervaring op als consultatiebureauarts, arts-assistent interne geneeskunde en waarnemingen bij huisartsenpraktijken. Sinds een paar jaar werkt zij op de praktijk Westertoren. Zij leert steeds meer patiënten kennen en zet zich in voor continuïteit van zorg, persoonlijke aandacht voor de patiënt met hierbij aandacht voor de eigen wensen, met in acht neming van de laatste richtlijnen en inzichten. Naast het werken op onze praktijk werkt dokter Werschkull ook met veel plezier als gevangenisarts. BIG 19062835201

Lara van Woensel

Waarnemend Huisarts

Lara van Woensel

Waarnemend Huisarts

BIG 49924000501

Pauline Rensma

Waarnemend Huisarts

Pauline Rensma

Waarnemend Huisarts

BIG 99926716901

Jasmijn Borremans

ANIOS

Jasmijn Borremans

ANIOS

Dokter Borremans is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag, en vrijdag. BIG 99930497801

Gennaro Altamura

POH-GGZ

Gennaro Altamura

POH-GGZ

Gennaro Altama is een gedreven gediplomeerde psycholoog met prestaties in expatpsychologie, geestelijke gezondheidszorg, training en werving. Met een uitgebreide educatieve achtergrond en ervaring op het gebied van klinische en organisatiepsychologie, expatpsychologie, CGT-technieken voor angst en depressie, stress en burn-out PTSS-behandelingen. Gennaro spreekt vloeiend Engels en Italiaans.

Marloes Bot

POH-GGZ

Marloes Bot

POH-GGZ

Marloes Bot heeft in 2012 haar bachelor social work behaald en in 2021 de opleiding voor Praktijkondersteuner huisartsen GGZ afgerond. Sinds 2020 is Marloes werkzaam als POH-GGZ bij deze praktijk. Werkdagen: Woensdag en Vrijdag

Sabine Sablerolle

Praktijkondersteuner somatiek (poh-s)

Sabine Sablerolle

Praktijkondersteuner somatiek (poh-s)

Sabine is werkzaam op maandag en dinsdag.

Ilaria Zanaga

Doktersassistent-leidinggevende

Ilaria Zanaga

Doktersassistent-leidinggevende

Ilaria Zanaga voltooide haar opleiding als verpleegkundige in 2016 aan de Universiteit van Padua, Italië (Universitá degli studi di Padova). Daarna werkte zij 2 jaar in een privékliniek op de Alzheimer- en Spoedeisende Hulp in Padua gewerkt. Eind 2017 verhuisde Ilaria naar Amsterdam en sinds januari 2020 werkt zij fulltime als doktersassistente in onze praktijk.

Mayleen Schoenmaker

Doktersassistent

Mayleen Schoenmaker

Doktersassistent

Laura van Hussel

Doktersassistente

Laura van Hussel

Doktersassistente

Laura is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Florence Tingueri

Doktersassistente

Florence Tingueri

Doktersassistente

Xin Taphoorn

Geneeskundestudent / Doktersassistent

Xin Taphoorn

Geneeskundestudent / Doktersassistent

Xin is wekelijks in de huisartsenpraktijk ter ondersteuning van de doktersassistenten.

Anouk van Bodegraven

Geneeskundestudent / Doktersassistente

Anouk van Bodegraven

Geneeskundestudent / Doktersassistente

Anouk is wekelijks in de huisartsenpraktijk ter ondersteuning van de doktersassistenten.

Onze vacatures

Kom je werken bij ons?

Huisartsenpraktijk Westertoren is een toekomstgerichte zorgaanbieder en biedt jou een werkplek waar je kunt blijven ontwikkelen als zorgprofessional in elke fase van je leven. Een omgeving waarin je gewaardeerd wordt en er naar je geluisterd wordt om samen verder te komen.

Patiëntportaal

Account aanvragen voor het patiëntportaal

Hiermee vraag je een account aan voor je patiëntportaal, als je de Quin-app wilt downloaden kijk dan hier HIER voor instructies. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer at est vitae libero sollicitudin iaculis ut eu magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer at est vitae libero sollicitudin iaculis ut eu magna.