Westermarkt 2, 1016 DV Amsterdam Spoed? Bel 020 - 450 99 19 en druk op 1

Zorgaanbod

Fysieke en digitale huisartsenzorg

Huisartsenpraktijk Westertoren biedt een sterke combinatie van digitale en fysieke zorg. De digitale tools zetten we in om de werkdruk onder huisartsen te verlagen. Zo blijft er meer tijd en aandacht over voor jou. Natuurlijk zijn onze digitale hulpmiddelen geen vervanging voor de warme zorg van je huisarts. Wij geloven in digitale zorg waar mogelijk én fysieke zorg waar nodig.

Wanneer gebruik je Quin?

Voor urgente klachten bel je altijd direct de spoedlijn. Je gebruikt de digitale opties wanneer je niet-urgente klachten hebt. Met de symptoomchecker weet je snel of het nodig is om naar je huisarts te gaan. Ook kun je in de app informatie van je huisarts terugvinden en je afspraken bijhouden. Doordat je je gezondheid zelf in kaart brengt, weet je precies hoe je ervoor staat.

 

Digitaal zorgaanbodFysiek zorgaanbod

Fysiek zorgaanbod

Fysiek zorgaanbod

Reguliere zorg
Bij huisartsenpraktijk Westertoren bieden we goede en persoonlijke en huisartsenzorg. Jij staat centraal en samen kijken we welke zorg en welke behandeling het beste bij jou past.

Psychosociale zorg
We kennen allemaal periodes van tegenslag. Je kunt worstelen met problemen op je werk of in de relationele sfeer. Of je kunt te maken krijgen met ingrijpende gebeurtenissen die je zelf niet kunt verwerken. Of opvoedkundige problemen of vermeende psychische problemen bij kinderen, zoals bij een scheiding of een sterfgeval. Voor al deze zaken kun je op de praktijk terecht voor laagdrempelige psychische en sociale zorg. Deze wordt geboden door onze praktijkondersteuners GGZ (POH-GGZ).

fysiek zorgaanbod

Chronische zorg
Heb je een chronische aandoening, zoals diabetes, astma of COPD? Of loop je een verhoogd risico op hart- en vaatziekten? Voor deze patiënten hebben we extra aandacht. Praktijkondersteuners van huisartsenpraktijk Westertoren leveren continue zorg om je aandoening zo goed mogelijk te behandelen. Dat is belangrijk, want alleen door deze monitoring kunnen we ontdekken of je de best passende behandeling krijgt. Ook is het bij huisartsenpraktijk Westertoren mogelijk om een hartfilmpje (ECG) te laten maken.

Kleine ingrepen
Voor een kleine ingreep, zoals het verwijderen van een moedervlek, wordt extra tijd uitgetrokken. Afspraken worden gemaakt als dit is besloten tijdens het spreekuur bij de huisarts.

De ingrepen, die bij huisartsenpraktijk Westertoren worden gedaan, zijn de volgende:

·        Plaatsen van een spiraal

·        Behandeling van ingegroeide teennagel (unguis incarnatus)

·        Behandeling van wratten

·        Verwijderen van moedervlekken (naevus)

·        Verwijderen van vetbulten (lipomen)

·        Verwijderen van verstopte talgklieren (atheroomcystes)

·        Verwijderen van huid uitstulping (fibroom)

Indien er weefsel wordt wegsneden, wordt dit onderzocht in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. De uitslag is in de regel binnen 14 dagen bekend. Vervolgens kan er een controleafspraak worden gemaakt bij de arts en kunnen de hechtingen worden verwijderd.